FAQ

Hvordan foregår kontakten med Dan Skøde når jeg bestiller?
Kontakten med Dan Skøde foregår dels via telefon og dels via mail/post. Du kan undervejs i hele sagen ringe eller maile til os for spørgsmål til sagen.

Hvornår skal jeg betale?
Betalingen af henholdsvis vores honorar og tinglysningsafgift betales når skødet ligger klar til jeres underskrifter. Dermed får I et skøde til underskrift inden I skal betale noget. Hvis sagen mod forventning bliver annulleret – uanset årsagen – skal du ikke betale noget til os.

Hvor lang tid tager en sag typisk?
Såfremt der er tale om køb af en ny ejendom via ejendomsmægler, vil sagen normalt være helt færdigbehandlet ca. 2 mdr efter overtagelsesdagen. Sager hvor der laves ændring til et skøde, vil normalt tage ca. halvanden måned før tinglysningen er gået igennem hos tinglysningsretten.

Er det ligegyldigt hvor i landet jeg handler bolig?
Ja! Vi arbejder med sager over hele landet.

Hvordan foregår digital tinglysning?
Den digitale tinglysning, som blev indført i 2009, betyder, at et skøde i dag oprettes digitalt og underskrives med nemID. Det betyder at der ikke som tidligere laves et egentligt papirskøde som underskrives med kuglepen. Vi guider dig igennem processen med at underskrive skødet digitalt. Dan Skøde er specialiseret i at behandle digitale skøder.